Synchronizacja

Panowie mam wielki problem. Przy przywracaniu ustawień chciałem zsynchronizować swojego iPhone jako nowy telefon lecz nie zmieniłem jego nazwy. I tu mam pytanie czy wcześniejsze zawartości z telefonu zapisują się gdzieś na komputerze czy już je straciłem na amen?

jeśli synchronizowałeś go wcześniej z komputerem to napewno masz w iTunes kopię zapasową :wink: możesz to sprawdzić wchodząc w Edycja>Preferencje>Urządzenia i tam będziesz miał takie okienko z kopiami zapasowymi :slight_smile: