Zrobiłem przed instalacją SL kopie w TimeMachine. Teraz po instalacji na czysty dysk chciałem za pomocą asystenta migracji przenieść dane i niestety nie chce ich przenieść. Po zaznaczeniu rzeczy do przeniesienia komputer oblicza ich pojemność po czym klikam Dalej i nic się nie dzieje
Miał ktoś taki problem? Jakiś pomysł jak te dane przywrócić? Beckup był robiony TM na osobny dysk zewnętrzny podłączony przez port usb.
---- Dodano 30-08-2009 o godzinie 22:31 ----
To nikt nie “przerzucał” danych asystentem migracji? ![]()